Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix DVD: Το Netflix βάζει τέλος στην υπηρεσία και η Redbox κάνει ότι μπορεί για να τη σώσει

*
Το Netflix ανακοίνωσε πως στις 29 Σεπτεμβρίου 2023 θα σταματήσει την υπηρεσία Netflix DVD ύστερα από 25 χρόνια, με τη Redbox να φέρεται ως επίδοξος αγοραστής της.

Το Netflix DVD είναι ένα πακέτο συνδρομής στις Η.Π.Α., που προσφέρει τη διανομή DVDs και Blu-rays στα σπίτια των συνδρομητών του, δίχως έξοδα αποστολής. Η ανακοίνωση του τερματισμού της υπηρεσίας αναστάτωσε τους χρήστες της, αλλά και τον Bill Rouhana, CEO της Chicken Soup for the Soul και μητρική της Redbox. Ο Rouhana δήλωσε πως η Redbox καταβάλει προσπάθειες για την εξαγορά του Netflix DVD και ότι το Netflix αρνείται κατηγορηματικά.


Όμως, ακόμα και αν δεν τα καταφέρει, ο Rouhana θεωρεί πως η παύση της λειτουργίας της υπηρεσίας θα ωφελήσει (σχεδόν) εξίσου τη Redbox. Κι αυτό γιατί ο ρόλος της στην αγορά των DVDs και των Blu-rays θα μεγαλώσει σημαντικά.

Οι εξελίξεις των επόμενων 5 μηνών θα έχουν ενδιαφέρον.\

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*