Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Λιγότερες διαφημίσεις για τους φανατικούς τηλεθεατές

*
To Netflix αναμένεται να ανταμείψει όσους παρακολουθούν συχνά και συστηματικά περιεχόμενο μέσω του πιο οικονομικού του πακέτου, μειώνοντας τον αριθμό των διαφημίσεων που είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του IndieWire, από το πρώτο τρίμηνο του 2024, όσοι είναι συνδρομητές του πακέτου "Standard with Adverts" και παρακολουθούν στη σειρά τρία επεισόδια της ίδιας σειράς, από το τέταρτο θα αφαιρούνται οι διαφημίσεις. Διαφορετικά, ο αριθμός των προωθητικών μηνυμάτων θα παραμείνει ο ίδιος για κάθε ανεξάρτητο επεισόδιο. Ακόμα, το Netflix ανακοίνωσε ότι 15 εκ. συνδρομητές έχουν ήδη εγγραφεί στο πλάνο που περιλαμβάνει διαφημίσεις.

Πολύ πιο σύντομα, ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, οι συνδρομητές των Tiers with Adverts θα αποκτήσουν τη δυνατότητα για download σειρών και ταινιών.


Τέλος, πρόσφατα σας ενημερώσαμε ότι το Netflix αποφάσισε να αυήσεις τις τιμές σε ορισμένα από τα πακέτα του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*