Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Το app για smartphones θα διευκολύνει τις αναζητήσεις

*
Το νεότερο update για το app του Netflix σε φορητές συσκευές θα διευκολύνει τις αναζητήσεις περιεχομένου που έχετε προσθέσει στο "My List". Νέα φίλτρα επιτρέπουν την εμφάνιση περιεχομένου ανά ταινία, σειρά, ημερομηνία κυκλοφορίας, αλφαβητική σειρά και ημερομηνία προσθήκης στην πλατφόρμα. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα φίλτα "Started" και "Haven't Started". Δεν είναι λίγοι αυτοί που προσθέτουν κάτι στα bookmarks, ξεκινούν να παρακολουθούν αλλά δεν φτάνουν ως το τέλος. Πλέον αν αναζητάτε κάτι που είχατε προσθέσει στο "My List", αλλά δεν έχετε ξεκινήσει να το παρακολουθείτε, εμφανίζετε άμεσα, χωρίς να απαιτείται να ψάχνετε τα πάντα. Τα παραπάνω θα γίνουν πρώτα διαθέσιμα σε συσκευές Android και στη συνέχεια σε iOS.

Ακόμα, στη αντίστοιχη εφαρμογή για τηλεοράσεις θα προστεθεί η επιλογή "Coming Soon", οπότε θα γνωρίζετε το περιεχόμενο που θα γίνεται προσεχώς διαθέσιμο και θα προσφέρεται η δυνατότητα να ορίσετε υπενθύμιση.


Netflix update makes it easier to find content you've bookmarked but haven't watched 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*