Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Neuromancer: Το βιβλίο που γέννησε το cyberpunk έρχεται ως τηλεοπτική σειρά στο Apple TV+

*
Το Apple TV+ ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει σε τηλεοπτική σειρά 10 επεισοδίων τη νουβέλα Neuromancer του William Gibson. Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1984 και θεωρείται πως αποτελεί την αρχή του cyberpunk, που περιλαμβάνει δημιουργίες όπως το The Matrix και το Robocop. Απορίας άξιο το πως ξέφυγε από τους τηλεοπτικούς παραγωγούς επί τέσσερις δεκαετίες.

Η ιστορία του Neuromancer ακολουθεί έναν κατεστραμμένο, κορυφαίο σούπερ χάκερ ονόματι Case, ο οποίος στριμώχνεται σε έναν ιστό ψηφιακής κατασκοπείας και εγκλημάτων υψηλού κινδύνου με τη σύντροφό του Molly, μια δολοφόνο με μάτι που γυαλίζει, που στοχεύει να κάνει μια ληστεία σε μια εταιρική δυναστεία με απίστευτα μυστικά.


Τη μεταφορά στη μικρή οθόνη θα πραγματοποιήσουν ο Graham Roland (Dark Winds, Tom Clancy's Jack Ryan) και ο JD Dillard (Devotion, Sweetheart), που θα έχουν τον ρόλο του δημιουργού και σκηνοθέτη αντίστοιχα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*