Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

New Life: Δυο γυναίκες σε τροχιά τρομακτικής αντιπαράθεσης στη νέα ταινία του John Rosman (trailer)

Η Brainstorm Media αποκάλυψε το trailer για το survival thriller New Life. Η ταινία που σκηνοθετεί ο John Rosman θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Μαΐου 2024.

Το σενάριο του New Life ακολουθεί δυο διαφορετικές γυναίκες, με ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους. Από τη μία η Jess, που προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από το παρελθόν της και αναζητά τρόπους να περάσει τα σύνορα με τον Καναδά. Από την άλλη η Elsa, μια πανέξυπνη πράκτορας που έχει ως αποστολή να την εμποδίσει. Καθώς οι δυο τους εμπλέκονται σε μια περιπέτεια μέσω της οποίας αναζητούν την εξιλέωση, η κατάσταση μετατρέπεται πολύ γρήγορα σε μια τρομακτική αντιπαράθεση στο μέσον μιας καταστροφής.


Πρωταγωνιστούν οι: Sonya Walger (For All Mankind), Hayley Erin (Pretty Little Liars: The Perfectionists) και Tony Amendola (The Curse of La Llorona).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*