Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Next Goal Wins: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Taika Waititi

H Searchlight Pictures δημοσίευσε το πρώτο trailer για την ταινία Next Goal Wins του Taika Waititi, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Σεπτεμβρίου 2023.

Το σενάριο αφηγείται την ιστορία του Coach Thomas Rongen (MIchael Fassbender), που απολύεται από το πόστο του μανατζερ της εθνικής ομάδα ποδοσφαίρου U20 των Η.Π.Α. και αναλαμβάνει μια ομάδα στην αμερικανική Σαμόα, που αναζητά να πετύχει ένα και μόνο γκολ σε κάποιον αγώνα.


Στο πλευρό του Michael Fassbender βρίσκονται οι Elisabeth Moss, Will Arnett, Frankie Adams, Oscar Kightley, David Fane, Beulah Koale, Lehi Falepapalangi, Semu Filipo, Uli Latukefu, Rachel House, Kaimana, Chris Alosio, Rhys Darby και Angus Sampson.

Το σενάριο έχει γράψει ο Iain Morris.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*