Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nicolas Cage και Joel Kinnaman στο νέο ψυχολογικό θρίλερ Sympathy for the Devil

*
Οι Nicolas Cage και Joel Kinnaman θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του σκηνοθέτη Yuval Adler, το ψυχολογικό θρίλερ Sympathy for the Devil.

Οι πρώτες αναφορές του Variety λένε πως τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν στο Las Vegas. Ο Cage (Leaving Las Vegas, The Rock) θα υποδυθεί τον ρόλο ενός μυστηριώδη χαρακτήρα που κατονομάζεται ως Επιβάτης και ο Kinnaman (The Killing, RoboCop) τον χαρακτήρα που αναφέρεται ως Οδηγός. Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, ο Οδηγός θα μπλεχτεί σε ένα επικίνδυνο ανθρωποκυνηγητό όταν αναγκαστεί να οδηγήσει τον Επιβάτη στον προορισμό του.

Producers του Sympathy for the Devil είναι οι Allan Ungar, Christian Mercuri, Stuart Manashil και Marc Goldberg. Executive producers είναι οι Alex Lebovici, David Haring, David Sullivan, Jason Soto, Tim Moore, Courtney Chenn και Waylen Lin.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*