Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nimona: Η πρωταγωνίστρια αποδεικνύεται μεγάλος μπελάς στο trailer της ταινίας του Netflix

To Netflix δημοσίευσε ένα νέο trailer για την animated ταινία Nimona, που αποτελεί τη μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του ND Stevenson. Θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 30 Ιουνίου 2023.

Σύμφωνα με την περίληψη του φιλμ: "Όταν ο Ballister Boldheart, ένας ιππότης σε έναν φουτουριστικό μεσαιωνικό κόσμο, κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητά του είναι η Nimona, μια άτακτη έφηβη με τάση να προκαλεί χάος — που επίσης τυχαίνει να είναι ένα πλάσμα που αλλάζει σχήμα και ο Ballister έχει εκπαιδευτεί να τα καταστρέφει", αναφέρει η περίληψη. "Αλλά με όλο το βασίλειο να τον κυνηγάει, ο Nimona είναι η καλύτερος (ή τεχνικά η μοναδική) φίλη στην οποία μπορεί να ελπίζει ο Ballister. Και καθώς οι γραμμές μεταξύ ηρώων, κακών και τεράτων αρχίζουν να θολώνουν, οι δυο τους βάλθηκαν να προκαλέσουν σοβαρό όλεθρο — για να καθαρίσει το όνομά του μια για πάντα ο Ballister. Και ο Nimona… απλώς να προκαλέσει τεράστιο όλεθρο".


Ακούγονται οι φωνές των Chloë Grace Moretz ως Nimona, Riz Ahmed ως Ballister Boldheart, Eugene Lee Yang ως Ambrosius Goldenloin, Frances Conroy ως The Director, Lorraine Toussaint ως Queen Valerin, Beck Bennett ως Sir Thoddeus Sureblade, Indya Moore ως Alamzapam Davis, RuPaul Charles ως Nate Knight, Julio Torres ως Diego the Squire και Sarah Sherman ως Coriander Cadaverish.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*