Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo και Universal σε συζητήσεις για ταινία The Legend of Zelda

*
Η τεράστια επιτυχία της ταινίας Super Mario Bros. έδειξε στην Nintendo το δρόμο και φαίνεται πως η ιαπωνική εταιρεία βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Universal για μια αντίστοιχη παραγωγή στον κόσμο του The Legend of Zelda. Σύμφωνα με τον γνωστό Hollywood insider Jeff Sneider, οι δύο εταιρείες έχουν ήδη προχωρήσει τις επαφές τους για το θέμα και προφανώς στο project θα εμπλακεί και η Illumination. «Μου είπαν ότι η Universal κλείνει αυτή τη μεγάλη συμφωνία για το The Legend of Zelda με την Nintendo. Το Zelda δείχνει να είναι το νέο μεγάλο Illumination Nintendo franchise, κάτι που θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι έως και αναμενόμενο. Κάτι τέτοιο μου μετέφεραν», σημείωσε στο πρόσφατο Hot Mic Podcast που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*