Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ντοκιμαντέρ για την πρώτη Black Barbie έρχεται στο Netflix από την ομάδα παραγωγής του Bridgerton

*
'Ενα ντοκιμαντέρ για την πρώτη Black Barbie έρχεται στο Netflix από τη Shondaland, την ομάδα πίσω από το επιτυχημένο Bridgerton. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variery, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Lagueria Davis η οποία έχει γράψει το σενάριο και θα βρίσκεται και στην ομάδα των παραγωγών, μαζί με τη Shonda Rhimes και τη Betsy Beers που θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Το ντοκιμαντέρ θα περιστρέφεται γύρω από την ιστορία της πρώτης κούκλας Black Barbie που κυκλοφορησε τη δεκαετία του '80, πολλά χρόνια μετά την original.

"Το ντοκιμαντέρ Black Barbie διερευνά την επιρροή τριών μαύρων γυναικών στη Mattel που ήταν υπεύθυνες για το ντεμπούτο της Black Barbie το 1980. Ήταν η Beulah Mae Mitchell, η Kitty Black Perkins και η Stacey McBride Irby. Μέσα από συνεντεύξεις που περιλαμβάνουν εμπιστευτικές πληροφορίες και χαρισματικές αφηγήσεις για όσα συνέβησαν στη Mattel τότε, μέχρι το ντεμπούτο της Black Barbie, το ντοκιμαντέρ εξετάζει τη σημασία της αληθινής αναπαράστασης – και πώς οι κούκλες δεν είναι απλώς κούκλες, αλλά σύμβολα της παιδικής ηλικίας που μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για τη διαμόρφωση της ταυτότητας και της φαντασία τους", αναφέρει η περιγραφή που παρέχει το Netflix. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*