Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ντοκιμαντέρ για τον Lewis Hamilton έρχεται στο Apple TV+

*
Το Apple TV+ εξασφάλισε τα δικαιώματα για ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τον Lewis Hamilton. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αναμένεται να είναι producer της παραγωγής, η οποία για την ώρα δεν φέρει επίσημη ονομασία, ούτε και έχει προγραμματισμένη ημερομηνία πρεμιέρας. Executive producers του ντοκιμαντέρ θα είναι οι Richard Plepper (πρώην CEO του HBO) και Scott Budnick (των ταινιών The Hangover).

Αυτό δεν είναι το μοναδικό project του Hamilton με την Apple. Ύστερα από τη συμμετοχή του στην animated κινηματογραφική σειρά Cars και το cameo του στην ταινία Zoolander 2, αναμένεται να εμφανιστεί και στην επερχόμενη ταινία της Apple Original Films σχετικά με τη Formula 1, όπου και θα πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*