Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Adam Driver τα βάζει με δεινόσαυρους στο πρώτο trailer της sci-fi ταινίας 65

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας 65, με τον Adam Driver να πρωταγωνιστεί στο νέο φιλμ δράσης και επιστημονικής φαντασίας των Bryan Woods και Scott Beck.

Μετά από μια απροσδόκητη σύγκρουση με έναν ξένο πλανήτη, ο πιλότος Mills (Driver) ανακαλύπτει πως βρίσκεται… στη Γη, όμως 65 εκατομμύρια χρόνια στο παρελθόν. Ο Mills, μαζί με την Koa (Ariana Greenblatt), θα χρειαστεί να διαβούν επικίνδυνες περιοχές, γεμάτες από προϊστορικά τέρατα και δεινόσαυρους, στην προσπάθειά τους να κρατηθούν στη ζωή.

Οι σεναριογράφοι των ταινιών A Quiet Place, Woods και Beck, είναι και producers της παραγωγής, μαζί με τον Sam Raimi (Evil Dead, Doctor Strange in the Multiverse of Madness) και τους Zainab Azizi, Debbie Liebling και Douglas Merrifield.

Το 65 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Μαρτίου 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*