Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Arnold Schwarzenegger κατηγορεί τον Jason Reitman επειδή δεν γυρίστηκε ποτέ το sequel της ταινίας Twins

*
Ο Arnold Schwarzenegger μίλησε για την ταινία Twins του 1988, αλλά και για τον λόγο που δεν υπήρξε ποτέ κάποιο sequel.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, παρόλο που ο Ivan Reitman ήθελε πολύ να σκηνοθετήσει την επιστροφή των Schwarzenegger και Danny DeVito ως Julius και Vincent Benedict αντίστοιχα, το project δεν έμελε ποτέ να υλοποιηθεί. Όπως αποκάλυψε, ο λόγος δεν είναι άλλος από τον γιο του διάσημου σκηνοθέτη, δηλαδή τον Jason Reitman.

Το 2021 ο Schwarzenegger και ο DeVito επιχείρησαν την ανάπτυξη ενός sequel με την ονομασία Triplets, με τον Ivan Reitman ως σκηνοθέτη και τον Tracy Morgan ως τον τρίτο αδελφό. Ο Ivan Reitman άφησε την τελευταία του πνοή τον Φεβρουάριο του 2022 και τότε ο γιος του, Jason, αποφάσισε να βάλει τέλος στο project. Μάλιστα, ο Schwarzenegger δήλωσε πως ο Jason είπε πως ποτέ δεν του άρεσε η ιδέα και πως, στην ουσία, την πέταξε στο καλάθι των αχρήστων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*