Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Ash Ketchum και o Pikachu αποχαιρετούν το Pokemon anime

*
Μια ανακοίνωση- σοκ πραγματοποίησε η The Pokemon Company, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως το ταξίδι του Ash και του Pikachu στο πασίγνωστο Pokemon anime, θα ολοκληρωθεί μετά από 25 χρόνια, με τα 11 τελευταία επεισόδια. Το τελευταίο μέρος του anime θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου 2023.

Μετέπειτα, θα ξεκινήσει νέα σεζόν, η οποία θα λαμβάνει χώρα στην Paldea Region. Σε αυτήν θα πρωταγωνιστούν οι Riko και Roy. Είναι άγνωστο το πότε θα προβληθούν αυτά τα επεισόδια εκτός Ιαπωνίας.


Οι νέοι πρωταγωνιστές


Για τα τελευταία 11 επεισόδια του ταξιδιού του Ash, θα επιστρέψουν κεντρικοί χαρακτήρες από παλαιότερες σεζόν, όπως η Misty και ο Brock. Μαζί τους, θα φέρουν και πολλά από τα κλασσικά 151 Pokemon που γνωρίσαμε στην Kanto Region.

Το Pokemon Anime ξεκίνησε το 1997 στην Ιαπωνία και το 1998 στην Αμερική. Ο Ash με τον Pikachu έχουν εμφανιστεί σε σχεδόν 1300 επεισόδια. Διαφορετικοί πρωταγωνιστές, εμφανίστηκαν μόνο σε spin-offs. Υπήρχε η υποψία πως το ταξίδι του Ash θα τελειώσει, όταν επιτέλους κατάφερε να γίνει ο πρωταθλητής των Pokemon νωρίτερα το 2022. Άλλωστε, αυτός είναι και ο τελικός στόχος όλων των βασικών παιχνιδιών Pokemon.


Ash και Pikatsu 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*