Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Bill Skarsgård αρνείται τη συμμετοχή του στη σειρά prequel του It

*
Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον κλόουν Pennywise στις ταινίες It, ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με την επικείμενη prequel σειρά του HBO Max.

Ο Bill Skarsgård δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποιος θα αναλάβει τον διάσημο ρόλο για τη σειρά Welcome to Derry και πως, τουλάχιστον για την ώρα, δε συμμετέχει με κανέναν τρόπο. Μάλιστα, έδωσε τη δική του συμβουλή σε όποιον υποδυθεί τον Pennywise, προτείνοντάς του να τον “κάνει δικό του” και να περάσει καλά κάνοντάς το.

Ο Andy Muschietti (The Flash, It) αναπτύσσει τη σειρά μαζί με την αδελφή του, Barbara Muschietti, με σενάριο των ίδιων και του Jason Fuchs (Wonder Woman). Ακόμα δεν ξέρουμε ούτε το καστ, ούτε και την ημερομηνία πρεμιέρας της παραγωγής.


Το It έκανε πρεμιέρα το 2017 και το It: Chapter Two το 2019. Οι δύο ταινίες βασίστηκαν στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King, με πρωταγωνιστές τους Jessica Chastain, Sophia Lillis, James McAvoy, Jaeden Martell, Bill Hader, Finn Wolfhard, Isaiah Mustafa, Chosen Jacobs, Jay Ryan, Jeremy Ray Taylor, James Ransone, Jack Dylan Grazer, Andy Bean, Wyatt Oleff και Bill Skarsgård.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*