Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Bill Skarsgård συναντά τον Sam Raimi στη νέα ταινία δράσης “Boy Kills World” (trailer)

Η Roadside Attractions κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του “Boy Kills World”, δίνοντας μας την πρώτη γεύση από την επερχόμενη ταινία δράσης/θρίλερ/κωμωδίας με πρωταγωνιστή τον Bill Skarsgård.

Η ταινία “Boy Kills World” σκηνοθετείται από τον Moritz Mohr, και συμπρωταγωνιστούν οι Jessica Rothe, Michelle Dockery, Famke Janssen, Sharlto Copley, Brett Gelman, Isaiah Mustafa, και Andrew Koji.


«Στην ταινία, ο Skarsgård υποδύεται τον Boy, έναν κωφάλαλο με ένα ζωηρό πνεύμα, που ακούγοντας την εσωτερική του φωνή, αναλαμβάνει να εκδικηθεί τη δολοφονία της οικογένειάς του από την Hilda Van Der Koy, την τρελή μητριά μιας διεφθαρμένης μετα-αποκαλυπτικής δυναστείας που άφησε το αγόρι ορφανό, και κωφάλαλο», αναφέρει η σύνοψη.

Η ταινία θυμίζει αρκετά ένα κράμα Happy και Mad Max, αλλά η παραγωγή από τους Sam Raimi (Εvil Dead, Spiderman, Dr. Strange and the Multiverse of Madness) και Roy Lee (IT, Barbarian) εγγυάται παρανοϊκές σκηνές δράσης, και αρκετό αίμα.

Η σκηνοθεσία και η εξωτερική παραγωγή του “Boy Kills World” είναι του Moritz Mohr, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Arend Remmers και Tyler Burton Smith, βασισμένοι σε μια ιστορία του Mohr και του Remmers. Στο καστ συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Jessica Rothe, Andrew Koji, Michelle Dockery, Brett Gelman, Isaiah Mustafa, ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών Yayan Ruhian, Nicholas και Cameron Crovetti, Quinn Copeland, Sharlto Copley και Famke Janssen.

Δείτε το trailer παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*