Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Charlie Cox επιστρέφει ως Daredevil στη σειρά Echo του Disney+

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, ο Charlie Cox θα επιστρέψει ως Daredevil στη σειρά Echo του Disney+. Δεν είναι όμως ο μόνος χαρακτήρας που επανέρχεται στο προσκήνιο. Μαζί του ο Vincent D'Onofrio, ξανά στον ρόλο του Wilson Fisk- Kingpin. Ο D'Onofrio εμφανίστηκε πρόσφατα και στο Hawkeye. Σημαντική παρουσία θα έχει και η Maya Lopez (Alaqua Cox), που πρωτοεμφανίστηκε στο Hawkeye και επιστρέφει στην πατρίδα της για να ενωθεί ξανά με τις ρίζες της. Έχει ήδη παλέψει με τον Kingpin στο τέλος του Hawkeye, αφότου έμαθε πως ήταν ο υπεύθυνος για τον θάνατο του αγαπημένου της θείου, William Lopez (Zahn McClarnon), που επίσης επανέρχεται στον ίδιο ρόλο.

Το cast περιλαμβάνει επίσης τα ονόματα των Chaske Spencer (Banshee, Twilight), Tantoo Cardinal (Unforgiven, Outlander), Devery Jacobs (Reservation Dogs), Cody Lightning (Smoke Signals) και Graham Greene (Dances With Wolves, American Gods).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*