Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Charlie Cox ως κατάσκοπος στο trailer της σειράς Treason του Netflix (trailer)

Ο Charlie Cox επιστρέφει στο Netflix, 4 χρόνια μετά το φινάλε του Daredevil, για να υποδυθεί τον κατάσκοπο, στη mini σειρά Treason. Η καινούργια παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου 2022, αποκλειστικά μέσω της streaming πλατφόρμας.

Στο Treason, ο πράκτορας M16 αναλαμβάνει την ηγεσία του πρακτορείου του, ώστε να αντικαταστήσει τον - πλέον – νεκρό μέντορά του. Η ζωή του M16 θα πάρει μια αλλόκοτη τροπή, όταν το παρελθόν του χτυπήσει την πόρτα και τότε θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια σκευωρία, που θα τον αναγκάσει να παίξει σε διπλό ταμπλό.


Σεναριογράφος της σειράς είναι ο Matt Charman (Bridge of Spies και, μαζί με τον Cox, στο show θα εμφανίζονται οι Ciarán Hinds, Olga Kurylenko (Quantum of Solace, Black Widow) και Oona Chaplin (Game of Thrones). Showrunner είναι η Louise Hooper (The Witcher) και executive producers οι Foz Allan και Valery Ryan.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*