Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Christopher Judge αξιώνει τον ρόλο του Kratos στην επερχόμενη σειρά God of War της Amazon Studios

*
Ο Christopher Judge, που υποδύθηκε τον Kratos σε δύο τίτλους God of War, εκδήλωσε την επιθυμία του να επιστρέψει στον ρόλο για τη σειρά της Amazon Studios.

Ένα Tweet υπέδειξε τον Dave Bautista (Army of the Dead, Guardians of the Galaxy) ως τον καταλληλότερο ηθοποιό για τον τηλεοπτικό Kratos, όμως ο Judge έχει διαφορετική άποψη. Ο Αμερικανός ηθοποιός απάντησε στο παραπάνω Tweet, λέγοντας σαρκαστικά πως ο κόσμος συνήθως κατηγορεί τον ίδιο πως δεν μπορεί να αξιολογήσει μια κατάσταση σωστά. Εμμέσως πλην σαφώς, θεωρεί τον εαυτό του ως τον καταλληλότερο.


Λίγη ώρα μετά, ο Judge δημοσίευσε ακόμα ένα σχετικό Tweet, λέγοντας πως δεν θέλει να παρεξηγηθεί από τον κόσμο και πως θεωρεί τον Bautista εξαιρετικό, όμως, προφανώς, δεν είναι ο ιδανικός για τον ρόλο του Kratos στην τηλεόραση. Τουλάχιστον, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Judge υποδύθηκε τον Kratos στο God of War του 2018, που κυκλοφορεί για PlayStation 4 και PC, αλλά και στο God of War Ragnarök του 2022, που είναι διαθέσιμο για PlayStation 5 και PlayStation 4.

Το καστ της σειράς God of War της Amazon Studios δεν έχει οργανωθεί ακόμα, όμως μέσα στο 2023 περιμένουμε αρκετά νεότερα σχετικά με το θέμα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*