Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Christopher Lloyd και τέσσερις ακόμα ηθοποιοί προστέθηκαν στο cast της σειράς Knuckles

*
Πέντε ακόμα ηθοποιοί προστέθηκαν στο cast της σειράς Knuckles που ετοιμάζει το Paramount+. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety πρόκειται για τους: Christopher Lloyd (Back to the Future), Cary Elwes (The Princess Bride), Stockard Channing (Grease), Paul Scheer (Veep) και Rob Huebel (Childrens Hospital), οι ρόλοι των οποίων δεν έγιναν γνωστοί.

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχε γίνει γνωστό ότι ο Adam Pally θα επιστρέψει στον ρόλο του Wade Whipple, ενώ στην παραγωγή θα μετέχουν επίσης ο Julian Barratt (Mindhorn) και η Ellie Taylor (Ted Lasso). Στο πλευρό τους οι Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Scott Mescudi (Don’t Look Up), Rory McCann (Game of Thrones) και Tika Sumpter, που υποδύθηκε τη Maddie στις ταινίες Sonic the Hedgehog. Τον Knuckels θα υποδυθεί ο Idris Elba.


Σύμφωνα με το σενάριο, ο Knuckles θα πάρει υπό την προστασία του τον Wade και θα του μάθει τις τεχνικές του πολεμιστή Echidna.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*