Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Clive Owen πρωταγωνιστεί στη σειρά Monsieur Spade του AMC (trailer)

To AMC δημοσίευσε ένα νέο trailer για τη σειρά Monsieur Spade, όπου πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος ηθοποιός Clive Owen, στον ρόλο του εμβληματικού detective. Θα κάνει πρεμιέρα σε AMC και AMC+ στις 14 Ιανουαρίου 2024.

Βρισκόμαστε στο 1963 και ο θρυλικός Detective Sam Spade απολαμβάνει τη συνταξιοδότησή του στον γαλλικό Νότο. Σε αντίθεση με την εποχή που ήταν ιδιωτικός ερευνητής στο San Francisco, η ζωή του Spade στη Bozouls είναι ειρηνική και ήσυχη. Όμως, η φημολογούμενη επιστροφή του παλιού του αντίζηλου θα αλλάξει τα πάντα. Έξι αξιαγάπητες καλόγριες δολοφονήθηκαν στην τοπική γυναικεία μονή. Τη στιγμή που η πόλη θρηνεί αποκαλύπτονται μυστικά και εμφανίζονται νέα στοιχεία. Ο Spade μαθαίνει ότι οι φόνοι συνδέονται κατά κάποιον τρόπο με ένα μυστηριώδες παιδί, που έχει ισχυρές δυνάμεις.


Στο πλευρό του Owen είναι οι: ara Bossom (Radioactive), Denis Ménochet (Inglorious Basterds), Louise Bourgoin (The Romanoffs), Chiara Mastroianni (On a Magical Night), Stanley Weber (Outlander), Matthew Beard (The Imitation Game), Jonathan Zaccaï (Robin Hood) και Rebecca Root (The Queen’s Gambit).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*