Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Cory Barlog λέει τα καλύτερα για τη σειρά The Last of Us

*
Ο game director του God of War, Cory Barlog δηλώνει πως λατρεύει τη σειρά The Last of Us του HBO. Ο ίδιος θα είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς God of War που ετοιμάζει το Amazon Prime Video και παραδέχεται πως η επιτυχία αυτή αποτελεί ταυτόχρονα παράγοντα πίεσης. Προφανώς για να κατορθώσει και ο ίδιος κάτι αντίστοιχο.

Όταν ρωτήθηκε από έναν ακόλουθό του στο Twitter αν απολαμβάνει μέχρι στιγμής την τηλεοπτική σειρά The Last of Us, ο Barlog ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός. "Πραγματικά εκπληκτικό, συνεσταλμένο και εμπνευσμένο έργο που με γεμίζει χαρά + ευτυχία για όλους όσους το δημιούργησαν", έγραψε στο Twitter. "Και όχι μικρή πίεση, αναστάτωση και λίγη ζήλια που είναι ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ. Σοβαρά, αυτό που επιτυγχάνουν είναι θεϊκά ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ. Είμαι τόσο περήφανος γι' αυτούς".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*