Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Daniel Craig επιστρέφει ως Benoit Blanc στο πρώτο trailer για το sequel της ταινίας Knives Out

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας Glass Onion: A Knives Out Mystery με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig. Ο ηθοποιός επιστρέφει στον ρόλο του Benoit Blanc για το sequel της ταινίας Knives Out του 2019, αυτήν τη φορά για να λύσει το μυστήριο μιας δολοφονίας σε ένα νησί.

Στο Glass Onion: A Knives Out Mystery θα εμφανίζονται οι Craig (No Time to Die, Spectre), Ethan Hawke (First Reformed), Edward Norton (Fight Club), Jessica Henwick (The Matrix Resurrections), Kathryn Hahn (WandaVision), Dave Bautista (Dune), Kate Hudson (Almost Famous), Madelyn Cline (Stranger Things), Janelle Monáe (Moonlight) και Leslie Odom Jr. (Hamilton). Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι και πάλι ο Rian Johnson (Looper).

Η πρώτη ταινία Knives Out έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους με διανομή από τη Lionsgate. Το 2021 το Netflix εξασφάλισε τα δικαιώματα του franchise για δύο sequels, κάτι που σημαίνει πως αναμένεται τουλάχιστον ακόμα μια ταινία. Το Glass Onion: A Knives Out Mystery θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 23 Δεκεμβρίου 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*