Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Daniel Ricciardo είναι ο παραγωγός live-action σειράς βασισμένης στο κόσμο της Formula 1

*
Ο οδηγός της McLaren Racing Daniel Ricciardo θα είναι ο παραγωγός της νέας σειράς live-action του Hulu, που βασίζεται στον κόσμο της Formula 1. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, τα επεισόδια της θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών, ωστόσο δεν ξέρουμε ακόμα την πλοκή της σειράς.

Το project αυτό είναι το πιο πρόσφατο βασισμένο στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, του οποίου η δημοτικότητα έχει αυξηθεί σε πολλές χώρες και κυριώς την Αμερική λόγω του Drive to Survive του Netflix. Ο Ricciardo είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του show, ειδικά στην πρώτη σεζόν του.

Το άλλο πιο πρόσφατο project αφορά την ταινία με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt. Η πλοκή της ακολουθεί έναν βετεράνο οδηγό της Formula 1 ο οποίος γυρνάει στο άθλημα για να βοηθήσει ένα νεαρό οδηγό. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Joseph Kosinski και παραγωγός της ο Lewis Hamilton. Επιπλέον, η Apple θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για τον Βρετανό, επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*