Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο David Harbour ως βίαιος Άγιος Βασίλης στο trailer της ταινίας Violent Night

Το πρώτο trailer της ταινίας Violent Night παρουσιάζει τον David Harbour ως έναν βίαιο Άγιο Βασίλη, με αποστολή τη διάσωση μιας πλούσιας οικογένειας. Σύμφωνα με το σενάριο των Pat Casey και Josh Miller, μια ομάδα μισθοφόρων εισβάλει στην πολυτελή κατοικία μιας οικογένειας, κρατώντας άπαντες ως ομήρους. Ο Άγιος Βασίλης αναλαμβάνει να επαναφέρει την τάξη, χρησιμοποιώντας μεθόδους που (βάσει της μυθολογίας) δε συνηθίζει.

Σκηνοθέτης της καινούργιας μαύρης κωμωδίας της Universal Pictures είναι ο Tommy Wirkola (What Happened to Monday, Dead Snow). Εκτός από τον David Harbour (Stranger Things, Hellboy) θα εμφανίζονται οι John Leguizamo (Bloodline, John Wick), Beverly D’Angelo (American History X, Hair), Alex Hassell (The Tragedy of Macbeth, Suburbicon), Alexis Louder (The Tomorrow War, Copshop), Edi Patterson (The Righteous Gemstones, Vice Principals), Cam Gigandet (The O.C., Reckless), και André Eriksen (Lethal Weapon, The Last Kingdom).


Το Violent Night θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 2 Δεκεμβρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*