Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργοί του The Last of Us εξηγούν τη σκηνή που ο Joel μετατρέπεται σε John Wick

*
H πρώτη σεζόν της σειράς The Last of Us του HBO ολοκληρώθηκε με ρεκόρ τηλεθέασης. Μια από τις σκηνές που ξεχώρισαν στο τελευταίο επεισόδιο ήταν εκείνη που, ως άλλος John Wick, ο Joel, στην προσπάθειά του να σώσει την Ellie, εξολοθρεύει οποιοδήποτε μέλος των Fireflies βρει μπροστά του. Οι συνδημιουργοί της σειράς, Neil Druckmann και Craig Mazin αποκάλεσαν το κατόρθωμα του πρωταγωνιστή ως "God mode power up".

Μιλώντας στο GQ, ο Druckmann και ο Mazin αναφέρθηκαν σε αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο του Salt Lake City περαιτέρω, σημειώνοντας ότι οι ενέργειες του Joel είναι ταυτόχρονα απαίσιες και φοβερές.


Όταν γίνεται νύξη στον John Wick, ο Mazin σημειώνει ότι αυτό ήταν ένα "ενδιαφέρον σημείο" καθώς "ο John Wick ζει σε έναν ελαφρώς πιο φανταστικό κόσμο" και οι showrunners παραδοσιακά παραμένουν "λίγο πιο προσγειωμένοι" σε όλη την πρώτη σεζόν του The Last of Us.

Ωστόσο, για το φινάλε της σεζόν, ο Mazin σημείωσε ότι η ανάγκη του Joel να σώσει την Ellie του πρόσφερε ένα "God mode powerup".

"Όταν φτάσουμε στο τέλος, του δίνουμε τη στιγμή του John Wick", εξήγησε ο Mazin. "Επειδή εκεί θέλουμε να δούμε τον πανίσχυρο Joel και καταλαβαίνουμε ότι τροφοδοτείται από αυτή την αγάπη που είναι όμορφη και σκοτεινή ταυτόχρονα".

Ο Druckmann πρόσθεσε: "Όταν η Ellie πυροβολεί και σκοτώνει κάποιον, ή τον τραυματίζει τόσο άσχημα και ο Joel πρέπει να τον σκοτώσει, έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο. Όταν έρχεται η ώρα για τον Joel να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μας δείξει από τι είναι φτιαγμένος, για να σωθεί η Ellie, δεν το αποφεύγουμε".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*