Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργός του Peaky Blinders θα γράψει το σενάριο μιας νέας ταινίας Star Wars

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, o Steven Knight θα γράψει το σενάριο για μια από τις επόμενες ταινίες Star Wars. Πρόκειται για το φιλμ που ένα αναλάβει να σκηνοθετήσει ο Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) και αρχικά το σενάριο είχε ανατεθεί στους Damon Lindelof και Justin Britt-Gibson. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα γεγονότα που θα καλύπτει η νέα ταινία, όμως πολύ πιθανό να μάθουμε στο πλαίσιο των εορτασμών για το Star Wars Celebration τον Απρίλιο. Επίσης, αναμένεται να είναι η πρώτη ταινία Star Wars της Lucasfilm μετά το The Rise of Skywalker του 2019. Ο Knight είναι ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του BBC, Peaky Blinders, ενώ στο βιογραφικό του υπάρχουν επίσης τα See, SAS Rogue Heroes και Taboo. Ακόμα έχει γράψει το σενάριο για τις κινηματογραφικές παραγωγές Burnt, Serenity και The Girl in the Spider’s Web.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*