Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O δημιουργός του X-Files εγκρίνει το reboot του Ryan Coogler

*
Το reboot των X-Files από τον σκηνοθέτη του Black Panther, Ryan Coogler, έχει επίσημα την έγκριση του δημιουργού Chris Carter.

Ο Carter δήλωσε στο Inverse ότι είχε «μια πολύ ωραία συζήτηση» με τον Coogler όταν ο σκηνοθέτης του Creed παρουσίασε για πρώτη φορά τα σχέδιά του. «"Απλά τον ρώτησα ποιες ήταν οι ιδέες του: και όταν μου είπε, απάντησα: «Αυτές ακούγονται καλές».


Συνέχισε: «Είναι ενδιαφέρον, οι άνθρωποι αναρωτιούνται, ‘Δεν είσαι κτητικός με αυτό;’. Και εγώ λέω, «'Όχι, ανυπομονώ να δω τι θα κάνει κάποιος άλλος με αυτό». Το reboot του Coogler ακούστηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2023 και ο Carter επιβεβαίωσε ότι δεν θα έχει καμία ανάμειξη με αυτό.

Σημείωσε στο Inverse ότι ο Coogler θα αντιμετωπίσει ένα ιδιαίτερο θέμα, καθώς θα κάνει remake της σειράς στη δεκαετία του 2020, μια δυσκολία που ο ίδιος δεν είχε στα 1990ς. «Τα πάντα είναι συνωμοσία», πρόσθεσε. «Κανείς δεν ξέρει ποια είναι η αλήθεια. Είναι εντελώς υποκειμενικό και σχετικό τώρα".

Η αρχική σειρά των X-Files διήρκεσε εννέα σεζόν μεταξύ 1993 και 2001. 15 χρόνια αργότερα, η σειρά επανήλθε για δύο ακόμη σεζόν, οι οποίες κυκλοφόρησαν το 2016 και το 2018.
Η Gillian Anderson και ο David Duchovny πρωταγωνίστησαν ως ειδικοί πράκτορες του FBI Dana Scully, μια γιατρός με σκεπτικισμό απέναντι στο μεταφυσικό, και ο Fox Mulder, ένας ψυχολόγος με πίστη στις θεωρίες συνωμοσίας, που ερευνούν ανεξιχνίαστες υποθέσεις που αφορούν το παραφυσικό, γνωστές ως X-Files.

Ως τώρα δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες σχετικά με το casting ή την πλοκή για το X-Files του Coogler εκτός από το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει ένα «πιο συμπεριληπτικό καστ».

Η σειρά δεν έχει ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*