Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο George R.R. Martin επιβεβαίωσε τη σειρά sequel του Game of Thrones με πρωταγωνιστή τον Jon Snow

*
Πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους αναφορές σε μια νέα σειρά sequel του Game of Thrones με πρωταγωνιστή τον Jon Snow που υποδύθηκε ο Kit Harington. Το Game of Thrones τελείωσε τον Μάιο του 2019 με τον όγδοο κύκλο επεισοδίων του στο HBO και αμέσως μετά έγινε γνωστό πως είναι υπό ανάπτυξη πολλαπλά projects με βάση το σύμπαν του. Ένα από αυτά είναι το House of the Dragon, η σειρά prequel του Game of Thrones που θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 21 Αυγούστου 2022.

Οι φήμες του καινούργιου show με τον Jon Snow επιβεβαιώθηκαν από τον συγγραφέα της σειράς A Song of Ice and Fire του Game of Thrones, George R.R. Martin, αλλά και από την Emilia Clarke που υποδύθηκε την Daenerys Targaryen. Πρώτη μίλησε η Clarke, αναφέροντας σε συνέντευξή της για το BBC ότι ο Kit Harington της έχει αναφέρει την εν λόγω σειρά και πως με κάποιον τρόπο συνεισφέρει και στη δημιουργία της. Η ηθοποιός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως αμέσως μετά ο Martin επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της μέσα από το προσωπικό του blog. Σύμφωνα με τον ίδιο η σειρά έχει τον προσωρινό τίτλο Snow και απασχολεί πολλαπλούς σεναριογράφους, συμπεριλαμβανομένου του Harington.

Η ομάδα των σεναριογράφων λέγεται πως δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Harington, ο οποίος δείχνει μεγάλη πίστη στο συγκεκριμένο project. Μόνο που η σειρά Snow δείχνει να απέχει ακόμα πολλά χρόνια από το να κάνει πρεμιέρα, μια και βρίσκεται στα αρχικά στάδια της δημιουργίας της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*