Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο γιός της Griselda Blanco μηνύει το Netflix για τη σειρά που αφηγείται τη ζωή της μητέρας του

*
Ο μοναδικός από τους εν ζωή γιούς της βαρώνης των ναρκωτικών, Griselda Blanco μηνύει το Netflix για χρήση προσωπικών αφηγήσεων δίχως άδεια στη νέα σειρά Griselda, που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου 2024. Ο Michael Sepulveda Blanco, υποστηρίζει ότι η πρωταγωνίστρια Sofia Vergara και άλλοι παραγωγοί της σειράς χρησιμοποίησαν δικό του λογοτεχνικό έργο και θα προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημιά στη φήμη του στη βιομηχανία της διασκέδασης αν δεν ανταμειφθεί ανάλογα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Rolling Stone. Ζητάει να ληφθούν προσωρινά μέτρα, προφανώς για να μην πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της σειράς και κατηγορεί δύο πρώην συνεργάτες του για τη "διαρροή" των αφηγήσεων για τη μητέρα του και την ευρύτερη οικογένειά του.

Συνεχίζει λέγοντας ότι αφιέρωσε αρκετά χρόνια στην σχολαστική καταγραφή των ιδιωτικών αφηγήσεων της ζωής του, καθώς και της ζωής της μητέρας του, με την πρόθεση να δημοσιεύσει ένα βιβλίο και να δημιουργήσει μια ισπανική σαπουνόπερα. Αυτές οι αφηγήσεις φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια στη σειρά του Netflix, παρά το γεγονός ότι η πλατφόρμα τον ενημέρωσε πως δεν υπήρχαν σχέδια για συνεργασία μαζί του ή χρήση αυτών των ιδιωτικών εγγράφων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*