Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Guillermo del Toro αποκάλυψε video από το ακυρωμένο κινηματογραφικό project At the Mountains of Madness

*
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Guillermo del Toro δημοσίευσε ένα video από την ακυρωμένη κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας At the Mountains of Madness του H. P. Lovecraft.

Ο del Toro, φανατικός των έργων του Αμερικανού συγγραφέα, προσπαθεί να υλοποιήσει τη συγκεκριμένη ταινία από το 2006. Μάλιστα, υπήρξε μια περίοδος που ο Tom Cruise είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο συγκεκριμένο project, με producer τον James Cameron. Παρόλα αυτά, το… όνειρο του del Toro δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Τουλάχιστον, όχι μέχρι σήμερα.

Ο σκηνοθέτης δημοσίευσε το εν λόγω clip στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για ένα CGI test clip που δημιουργήθηκε πριν από μια δεκαετία. Κανείς δεν ξέρει αν το δημοσίευσε νιώθοντας νοσταλγία, ή αν το έκανε για να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον του κοινού γύρω από το project. Όπως και να ‘χει, η νεότερη δημιουργία του, η σειρά Cabinet of Curiosities, είναι τώρα διαθέσιμη στο Netflix.


 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guillermo del Toro (@gdtreal)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*