Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Harrison Ford θα εμφανιστεί στο Captain America: New World Order

*
Οι φήμες θα βγουν αληθινές και ο Harrison Ford θα εμφανιστεί στο Marvel Cinematic Universe. Θα έχει τον ρόλο του General Ross στην τέταρτη ταινία Captain America, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του The Hollywood Reporter. Ως τώρα, τον συγκεκριμένο ρόλο είχε ο William Hurt, που έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες. Ο Ford θα βρεθεί στο πλευρό του Anthony Mackie στο Captain America: New World Order. Ο Mackie επανέρχεται στον ρόλο του ως Sam Wilson.

Τα τελευταία χρόνια, ο Ford έχει υποδυθεί τον Han Solo στο Star Wars: The Force Awakens και τον Rick Deckard στο Blade Runner 2049. Επιπλέον, θα πρωταγωνιστήσει σε μια ακόμα ταινία Indiana Jones μαζί με την Phoebe Waller-Bridge. Η πρεμιέρα του φιλμ θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*