Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hayden Christensen θέλει να επιστρέψει ως Darth Vader σε μελλοντικά Star Wars projects

*
Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο Hayden Christensen έκφρασε την επιθυμία του να γυρίσει ως Darth Vader στο σύμπαν του Star Wars.

"Θα ήθελα πολύ να κάνω περισσότερα και να συνεχίσω με το Star Wars. Δεν ξέρω τι με περιμένει στο μέλλον και αν παρουσιαστεί η ευκαρία, θα είμαι εκεί με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Και αν δεν έρθει, θα είμαι ευγνώμων για την επιστροφή μου στα Obi-Wan και Ahsoka".

Στην ίδια συνέντευξη, ο ηθοποιός μίλησε και για το πως είναι να δουλεύει στα Star Wars χωρίς τον George Lucas. "Στην αρχή ένιωθα πως τον απατούσα λίγο. Αλλά είναι μια άλλη εποχή για τα Star Wars τώρα και νομίζω πως είναι συναρπαστικό που άλλοι storytellers έρχονται και δίνουν την δική τους άποψη στο σύμπαν. Φυσικά, όλα ευθύνονται στο δημιουργό και ο George Lucas είναι στο μυαλό όλων όταν αποφασίζουμε κάτι και θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο".


Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα για το μέλλον του Christensen. Πιθανή είναι η δεύτερη σεζόν της σειράς Ahsoka και αν θεωρήσουμε το φινάλε της, είναι πολύ πιθανό να δούμε την επιστροφή του ηθοποιού στο ρόλο του Anakin/Darth Vader. Επιπλέον, στα σκαριά είναι και η ταινία με παραγωγό τον Dave Filoni, όπου και εκεί ένα cameo του Christensen είναι πολύ πιθανό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*