Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Henry Cavill αποκαλύπτει ότι οι έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στο Reboot του Highlander (video)

Ο Henry Cavill διαβεβαιώνει τους fans του Highlander ότι το επερχόμενο reboot θα πάει «βαθύτερα» από την αρχική ταινία και τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά που την ακολούθησε.

Συνομιλώντας με τον Josh Horowitz στο podcast Happy Sad Confused, ο Cavill εξομολογήθηκε τη λατρεία του του για το franchise του Highlander και πώς θέλει να ανταποκριθεί στην κληρονομιά του. Ωστόσο, πιστεύει ότι η επανεκκίνηση θα προσφέρει στους θεατές περισσότερο βάθος και ιστορία από την αρχική εκδοχή, προσκαλώντας νέους και παλιούς φαν. «Φυσικά, τα παρακολούθησα όταν ήμουν πολύ μικρότερος και έκτοτε τα ξαναείδα. Και την τηλεοπτική σειρά. Απόλαυσα πραγματικά τον μύθο πίσω από αυτό. Το αίσθημα ενός τραγικού πολεμιστή, με μια ιστορία που έχει περισσότερα να πει από ένα ωραίο τύπο με ένα εντυπωσιακό σπαθί που κάνει φοβερά πράγματα. Θα πάει σε βάθος», δήλωσε ο Cavill.


Ο Cavill αναφέρθηκε επίσης σε πρόσφατα σχόλια του σκηνοθέτη Chad Stahelski, σχετικά με το ότι η νέα ταινία Highlander θα τιμήσει την αρχική του 1986 και την τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από το 1992 έως το 1998. Ο Βρετανός ηθοποιός επιπλέον επαίνεσε το σενάριο της νέας προσπάθειας, το οποίο υπογράφει ο Michael Finch του John Wick: Chapter 4, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα αναλάβει σημαντικά ρίσκα με την ιστορία που σκοπεύει να διηγηθεί. «Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό [το reboot που σχετίζεται με την τηλεοπτική μυθολογία] αυτή τη στιγμή. Αυτό που έχουν κάνει μέχρι τώρα και αυτό που κάνουμε με την ανάπτυξη του σεναρίου είναι εξαιρετικό. Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα είναι πραγματικά ευχαριστημένοι,» δήλωσε. «Είναι σημαντικές οι μεγάλες αλλαγές. Όταν παίζεις με ασφάλεια καταλήγεις να λες, ‘Χμ, νομίζω ότι ήταν καλό.’ Αλλά αν κάνεις μια μεγάλη αλλαγή, οι άνθρωποι το αγαπούν. Ή το μισούν, μερικές φορές το μίσος είναι εξίσου καλό».

Το reboot του Highlander επιβεβαιώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο μετά από αρκετές εικασίες, με την ταινία να εγκρίνεται από τη Lionsgate και να επιταχύνει τα αρχικά στάδια της παραγωγής μετά τον τερματισμό της απεργίας του SAG-AFTRA. Η ταινία φαντασίας/περιπέτειας θα είναι η πρώτη στο σύμπαν του Highlander από το “Highlander: The Source” του 2007.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο Cavill:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*