Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Henry Cavill αποσύρεται από τον ρόλο του Geralt μετά την τρίτη σεζόν της σειράς The Witcher

*
Ο Henry Cavill δεν θα επανέλθει στον ρόλο του Geralt of Rivia, μετά το τέλος της τρίτης σεζόν της σειράς The Witcher του Netflix. Αντικαστάτης του θα είναι ο Liam Hemsworth, γνωστός και από τη συμμετοχή του στο The Hunger Games franchise.

"Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και δυστυχώς, θα καταθέσω το medallion και τα ξίφη μου για την 4η σεζόν", δήλωσε ο Cavill.


"Στη θέση μου, ο φανταστικός κύριος Liam Hemsworth που θα πάρει τον μανδύα του White Wold. Όπως συμβαίνει με τους σπουδαιότερους χαρακτήρες στο λογοτεχνία, παραδίδω τη δάδα με ευλάβεια για τον χρόνο που αφιέρωσα ενσαρκώνοντας τον Geralt και αναμένω με ενθουσιασμό για να δω την εκδοχή του Liam για αυτόν τον συναρπαστικό άνθρωπο".

Από πλευράς του, ο Liam Hemsworth είπε: «Ως θαυμαστής του The Witcher, πετάω στα σύννεφα για την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia".

"Ο Henry Cavill ήταν απίστευτος ως geralt και είναι τιμή μου που μου παραδίδει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τις λεπίδες του White Wolf για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του".

"Ηενρυι, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που πρόσφερες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί η αποστολή μου να είναι δύσκολη, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του The Witcher".

Η τρίτη σεζόν της σειράς πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*