Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Henry Cavill θα είναι ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Warhammer 40,000 των Amazon Studios

*
Μετά την αποχώρηση του, από τα The Witcher και Superman, ο Henry Cavill έρχεται να πραγματοποιήσει το όνειρο πολλών fans από το σύμπαν του Warhammer 40,000, καθώς θα δώσει τα φώτα του για την στηλεοπτική μεταφορά της σειράς, σε συνεργασία με τις Games Workshop και Amazon Studios.

Η ανακοίνωση ήρθε μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν τον διάσημο ηθοποιό να είναι σε συζητήσεις για την δημιουργία της σειράς. Πιο συγκεκριμένα ο Henry Cavill θα αναλάβει καθήκοντα ως εκτελεστικός παράγωγος, ενώ παράλληλα θα πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά. Για την ωρα είναι άγνωστο σε πια χρονική περίοδο θα διαδραματίζονται τα γεγονότα ή τον ρόλο που θα υποδυθεί ο Cavill, ωστόσο γνωρίζοντας πόσο αγαπάει το franchise του Warhammer 40,000 μόνο τα καλύτερα μπορούμε να ελπίζουμε.
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*