Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Homelander πρωταγωνιστεί στο trailer της τρίτης σεζόν για τη σειρά The Boys

Η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της σειράς The Boys θα πραγματοποιηθεί σύντομα - στις 3 Ιουνίου 2022 στο Amazon Prime - και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο trailer με πρωταγωνιστή τον Homelander. Μετά από διαμάχες στις δύο προηγούμενες σεζόν, η τρίτη βρίσκει την εταιρία Vought και τον Homelander να προσπαθούν να κάνουν damage control ενώ παράλληλα προσπαθούν να προωθήσουν την ταινία της εταιρίας για τους Seven. O Homelander εμφανίζεται σε διάφορα ειδησεογραφικά πρακτορεία για να διαφημίσει την ταινία και για να αποφύγει τους πρώην συμμάχους του. Βέβαια, τα λόγια του δεν φαίνονται πραγματικά καθώς λέει ακριβώς τα ίδια σε κάθε ρεπόρτερ και η ψυχολογική του κατάσταση φανερώνει πως οι The Boys δεν έχουν τελειώσει ακόμη με την αυτοκαταστροφική Vought.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*