Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hugh Jackman και η Jodie Comer θα πρωταγωνιστήσουν στο The Death of Robin Hood

*
Ο πρωταγωνιστής-συνώνυμο του χαρακτήρα του Wolverine και η ηθοποιός του “Killing Eve” θα είναι οι κύριοι χαρακτήρες στο “The Death of Robin Hood”, μια νέα ταινία του Michael Sarnoski, σκηνοθέτη του “Pig” και του "A Quiet Place: Day One”.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η ταινία θα βρει τον Ρομπέν των Δασών «να παλεύει με το παρελθόν του μετά από μια ζωή γεμάτη εγκλήματα και δολοφονίες». Αντί για τον εύθυμο παράνομο που είδαμε σε ορισμένες προηγούμενες εκδοχές της ιστορίας, όπως αυτή που ενσάρκωσε ο Errol Flynn, αυτός ο Ρομπέν των Δασών είναι «ένας μοναχικός, ταλαιπωρημένος από τη μάχη [που] βρίσκεται βαριά τραυματισμένος και στα χέρια μιας μυστηριώδους γυναίκας, η οποία του προσφέρει μια ευκαιρία για σωτηρία». Ακούγεται σαν να θυμίζει κάπως την ελεγειακή εκδοχή της δημοφιλούς ιστορίας από τον Richard Lester, “Robin and Marian”, μια ταινία του 1976 με πρωταγωνιστές τον Sean Connery και την Audrey Hepburn ως μεσήλικες Robin Hood και Maid Marian.


Η παραγωγή της ταινίας “The Death of Robin Hood” αναμένεται να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2025. «Ήταν μια απίστευτη ευκαιρία να επανεφεύρουμε και να ανανεώσουμε την ιστορία που όλοι γνωρίζουμε για τον Ρομπέν των Δασών», ανέφερε ο Sarnoski σε δήλωσή του. «Η εξασφάλιση του τέλειου καστ για να μετατραπεί το σενάριο σε μια ιστορία στη μεγάλη οθόνη ήταν απαραίτητη. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος και να εμπιστευτώ τον Hugh και την Jodie για να ζωντανέψουν αυτή την ιστορία με έναν ισχυρό και ουσιαστικό τρόπο».

Η Lyrical Media χρηματοδοτεί πλήρως το «The Death of Robin Hood». Ο Aaron Ryder και ο Andrew Swett θα είναι παραγωγοί υπό την επωνυμία Ryder Picture Company μαζί με τον Alexander Black για λογαριασμό της Lyrical Media. Οι Jon Rosenberg και Natalie Sellers της Lyrical θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους Rama Gottumukkala, Sarnoski και Jackman. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*