Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Idris Elba και o Andy Serkis συγκρούονται στο trailer της ταινίας Luther: The Fallen Sun

O Idris Elba επιστρέφει στη δράση με το πρώτο trailer της ταινίας Luther: The Fallen Sun. Σύμφωνα με το σενάριο, ένας αδίστακτος μανιακός δολοφόνος τρομοκρατεί το Λονδίνο, τη στιγμή που ο ατιμασμένος detective John Luther (Elba) βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα. Στοιχειωμένος από την αποτυχία του να συλλάβει τον ψυχοπαθή (Andy Serkis) που τον χλευάζει, ο Luther αποφασίζει να δραπετεύσει προκειμένου να τελειώσει τη δουλειά με οποιοδήποτε δυνατό μέσο. Συμπρωταγωνιστούν οι Cynthia Erivo, Jess Liaudin, Samuel Winner και Dermot Crowley, που επιστρέφει στον ρόλο του Martin Schenk. Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο Luther έρχεται αντιμέτωπος με τον David Robey (Serkis) και το διακύβευμα είναι μεγαλύτερο από ποτέ.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netfilx στις 10 Μαρτίου 2023.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*