Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο ηθοποιός πίσω από τον Cal Kestis θέλει να υποδυθεί τον χαρακτήρα σε live-action project

*
Ο ηθοποιός Cameron Monaghan, που υποδύθηκε τον Cal Kestis στα παιχνίδια Star Wars Jedi: Fallen Order και Star Wars Jedi: Survivor, δήλωσε ότι θα ήθελε να υποδυθεί ξανά τον ρόλο του σε ένα live-action έργο του Star Wars, αλλά μόνο αν «έχει νόημα». Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ σχετικά με την καριέρα του στο FanExpo Vancouver 2024, ερωτήθηκε αν θα ήθελε να παίξει τον χαρακτήρα του Cal σε μια ταινία ή σειρά. Ο Monaghan δήλωσε ότι θα ήθελε να συμβεί αυτό μόνο αν ο ρόλος εξελίσσει την ιστορία ή τον χαρακτήρα με κάποιον τρόπο και όχι απλά για να εμφανιστεί.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Monaghan είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της Ocala Comic Con ότι «δουλεύει σε ένα τρίτο παιχνίδι» στη σειρά Star Wars Jedi.


Η ανακοίνωση του Monaghan έγινε λίγο πριν ανακοινωθεί ότι ο Stig Asmussen, ο σκηνοθέτης και των δύο παιχνιδιών Star Wars Jedi, αποχωρούσε από την εταιρεία ανάπτυξης Respawn Entertainment.

Πριν από την αποχώρησή του, ο Asmussen είχε δηλώσει ότι ήλπιζε να δημιουργήσει ένα τρίτο παιχνίδι Star Wars Jedi, καθώς πάντα είχε φανταστεί τη σειρά ως μια τριλογία.

«Πάντα ήθελα να δω αυτό ως μια τριλογία», δήλωσε στο IGN τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ συζητούσε για το δεύτερο παιχνίδι, Jedi: Survivor. «Πώς μπορούμε να πάμε τον Cal και την ομάδα σε νέα μέρη και καταστάσεις πέρα από όσα κάναμε στο πρώτο παιχνίδι;».

«Είχαμε μια αρκετά καλή ιδέα για το χρονικό πλαίσιο όπου θέλαμε το Jedi: Survivor να λάβει χώρα, ποια ήταν τα κρίσιμα σημεία, η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, τι θα αντιμετώπιζε ο Cal και πώς θα ενσωματωνόταν η ομάδα σε αυτό. Και υπάρχουν ιδέες για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε πέρα από αυτό». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*