Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο ηθοποιός του Nickelodeon, o Drake Bell αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε όταν έπαιζε στη σειρά Drake and Josh

*
O Drake Bell αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον παραγωγό Brian Peck τα χρόνια που ήταν ηθοποιός του Nickelodeon. Ο Bell θα εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ με τίτλο Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV, που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα μιλήσει επίσης για την συναισθηματική επίθεση που υποστηρίζει ότι δέχτηκε από το διευθυντικό στέλεχος του καναλιού, Dan Schneider.

"Με λένε Drake Bell και είμαι εδώ σήμερα για να πω την ιστορία μου", λέει ο Bell κατά τη διάρκεια του τρίτου επεισοδίου του ντοκιμαντέρ, προτού συνεχίσει να περιγράφει τη σχέση του με τον Peck. Σύμφωνα με τον Bell, τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του, Joe - που ήταν μάνατζέρ του τότε - ένιωσε άβολα με το πόσο χρόνο περνούσε ο Peck με τον γιο του, κάτι που η παραγωγή υποστήριξε ότι ήταν απλώς ομοφοβία από την πλευρά του Joe λόγω του ότι ο Peck ήταν ομοφυλόφιλος.


Ο Bell συνέχιζε να λέει ότι περνούσε νύχτες στο σπίτι του Peck και ότι τα πράγματα άλλαξαν ένα πρωί όταν ξύπνησε και βρήκε τον Peck να του επιτίθεται σεξουαλικά. Η Bell ήταν 15 ετών τη στιγμή του συμβάντος.

"Κοιμόμουν στον καναπέ όπου κοιμόμουν συνήθως. Ξύπνησα μαζί του - άνοιξα τα μάτια μου, ξύπνησα και μου επιτέθηκε σεξουαλικά. Πάγωσα και ήμουν σε πλήρες σοκ και δεν είχα ιδέα τι να κάνω ή πώς να αντιδράσω, και δεν είχα ιδέα πώς να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση".

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι το περιστατικό κατέληξε να γίνει "μυστικό" και ότι ο Peck ήταν "τόσο απολογούμενος" μετά το συμβάν. Παρόλα αυτά ο Peck δεν έκανε πίσω και συνέχιζε να αναζητά τρόπους για να βρίσκεται ο Bell στο σπίτι του και τα πράγματα έγιναν όλο και χειρότερα.

"Βρήκε τρόπο να πείσει τη μητέρα μου και όλους γύρω μου, όποτε είχα μια οντισιόν ή όποτε χρειαζόταν να δουλέψω έναν διάλογο ή οτιδήποτε άλλο και με κάποιο τρόπο κατέληγα στο σπίτι του Brian και απλά γινόταν όλο και χειρότερο και χειρότερο και χειρότερο. . Απλώς ήμουν παγιδευμένος. Δεν είχα διέξοδο. Η κακοποίηση ήταν εκτεταμένη και έγινε αρκετά βάναυση. Δεν ξέρω πώς να το αναλύσω αυτό στην κάμερα, πραγματικά. . . Γιατί δεν βάζετε στο μυαλό σας ότι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος σε κάποιον ως μια σεξουαλική επίθεση, και μετά θα απαντήσω στην ερώτησή σας. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το θέσω".

"Αν και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ή να αρνηθούμε ισχυρισμούς για συμπεριφορές από παραγωγούς πριν από δεκαετίες, η Nickelodeon έχει ως πολιτική της να διερευνά όλα τα επίσημα παράπονα ως μέρος της δέσμευσής μας να προωθήσουμε ένα ασφαλές και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας χωρίς παρενόχληση ή άλλου είδους ανάρμοστη συμπεριφορά. Οι υψηλότερες προτεραιότητές μας είναι η ευημερία και τα συμφέροντα όχι μόνο των εργαζομένων, των καστ και του συνεργείου μας, αλλά όλων των παιδιών, και έχουμε υιοθετήσει πολλές δικλείδες όλα αυτά τα χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι ανταποκρινόμαστε στα δικά μας υψηλά πρότυπα και τις προσδοκίες μας του κοινού μας".

"Τώρα που ο Drake Bell αποκάλυψε την ταυτότητά του ως ενάγοντος στην υπόθεση του 2004, είμαστε απογοητευμένοι και λυπημένοι που μαθαίνουμε για το τραύμα που έχει υποστεί, τον επαινούμε και υποστηρίζουμε τη δύναμη που απαιτείται για να αποκαλυφθεί", αναφέρει σε δήλωσή του στο Variety εκπρόσωπος του καναλιού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*