Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jack Kesy θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας Hellboy: The Crooked Man

*
Ο Jack Kesy θα έχει τον πρωταγωνιστικό στο φιλμ Hellboy: The Crooked Man που ετοιμάζει η Millennium Media. Η ταινία ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα και τη δημιουργία της έχει αναλάβει ο Mike Mignola.

Σύμφωνα με το σενάριο, "Απομονωμένος στην αγροτική Appalachia της δεκαετίας του 1950, ο Hellboy και ένας πρωτάρης πράκτορας της BPRD ανακαλύπτουν μια μικρή κοινότητα στοιχειωμένη από μάγισσες, με επικεφαλής έναν τοπικό διάβολο που έχει μια ανησυχητική σχέση με το παρελθόν του Hellboy: τον Crooked Man.


Η ταινία Hellboy έκανε πρεμιέρα το 1993. Τον επόμενο χρόνο ακολούθησε το πρώτο επίσημο comic, το Hellboy: Seeds of Destruction, Το comic με τον Crooked Man κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2008.

Ο Kesy υποδύθηκε τον Black Tom στο Deadpool 2 και τον Gabriel Bolivar στο The Strain. Πρόσφατα τον είδαμε ως Thunder στο Without Remorse του Amazon Prime Video, στο πλευρό του Michael B. Jordan και επίσης θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο το The Killer του Netflix, μαζί με τον Michael Fassbender. Ο Kesy θα διαδεχτεί τον David Harbour, που πρωταγωνίστησε στο reboot του Hellboy (2019) που σκηνοθέτησε ο Neil Marshall (The Descent) και τον Ron Perlman που υποδύθηκε τον δαίμονα στο Hellboy και στο Hellboy II: The Golden Army του Guillermo Del Toro.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*