Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Jake Schreier θα σκηνοθετήσει την ταινία Thunderbolts της Marvel Studios

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Deadline, η Marvel Studios προσέλαβε τον Jake Schreier για να σκηνοθετήσει τη μυστηριώδη νεά ταινία, Thunderbolts. Για την πλοκή δεν γνωρίζουμε τίποτα ιδιαίτερο, πέρα του ότι θα επικεντρώνεται σε μια ομάδα supervillains, που αναλάμβάνουν αποστολές για λογαριασμό της κυβέρνησης. Το σενάριο έχει ανατεθεί στον Eric Pearson (Black Widow) και σε ρόλο παραγωγού βλέπουμε τον πρόεδρο της Marvel Studios, Kevin Feige. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του δημοσιεύματος έχει να κάνει με την πιθανή λίστα των πρωταγωνιστών. Λέγεται λοιπόν ότι οι Yelena Belova, Ghost, US Agent, Taskmaster και Winter Soldier θα είναι μεταξύ των villains που θα συγκροτήσουν τους Thunderbolts. Στα comics, ο General Thaddeus "Thunderbolt" Ross είναι αυτός που δημιουργεί την ομάδα, οπότε λογικά θε έχει σημαντικό ρόλο στην ταινία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*