Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O James Cameron απαντάει στο αν χωρούσαν ο Jack και η Rose πάνω στην πόρτα του Τιτανικού

*
Έχουν περάσει 25 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας Τιτανικός και ο σκηνοθέτης James Cameron απαντάει σε ένα από τα ερωτήματα που συνεχίζουν να προβληματίζουν τους fans. Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Jack για να σωθεί η Rose;

Στη σκηνή, ο Jack που κυριολεκτικά τρέμει από το κρυο, πιάνεται από μια πόρτα που επιπλέει και λειτουργεί ως σανίδα σωτηρίας για τη Rose, που δεν του παραχωρεί χώρο σε αυτή και τελικά ο πρωταγωνιστής υποκύπτει από υποθερμία. Όμως, το 2012, η τγλεοπτική εκπομπή Mythbusters κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν απαραίτητο να πεθάνει ο Jack. Από πλευράς του, ο Cameron επιμένει ότι αυτό έτσι έπρεπε να συμβεί και θα συνέβαινε έτσι και αλλιώς.


"Μια νέα έρευνα που μόλις ολοκληρώσαμε θα λύσει αυτήν την ερώτηση που προέρχεται από τους fans, σχετικά με τον Jack και τη Rose και ένα κομμάτι συντριμμιών, που επέπλεαν και όλοι αποκαλούν πόρτα", είπε ο Κάμερον σε πάνελ της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης την Παρασκευή.

"Τεχνικά δεν είναι πόρτα. Είναι ένα κομμάτι ξύλινης επένδυσης από την καμπίνα πρώτης κατηγορίας", είπε ο Cameron.

Περισσότερα για το θέμα θα αποκαλυφθούν σε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί τον Φεβρουάριο, όπου θα μιλήσει η εγκληματολογική έρευνα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*