Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Jason Momoa ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Lobo στο DC Universe του James Gunn

*
Ο Jason Momoa αφήνει πίσω του τον Aquaman και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο DC Universe του James Gunn ως Lobo. Έτσι λοιπόν, ο Momoa θα αφήσει τη θάλασσα για να περάσει λίγο χρόνο στο διάστημα. Ρεπορτάζ του Variety αποκαλύπτει ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει τον ρόλο του Lobo, ενος διαγαλαξιακού κυνηγού επικυρηγμένων, που του αρέσουν οι βωμολογίες και τα πούρα. Ο χαρακτήρας δημιουργήθηκε από τους Roger Slifer και Keith Giffen και πρωτοεμφανίστηκε το 1983, στο Omega Men #3. Τα παραπάνω δεν προκαλούν έκπληξη, καθώς εδώ και καιρό ο Momoa αφήνει υπαινιγμούς σχετικά με την επιθυμία του να υποδυθεί τον Lobo.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ταινία Lobo για το σύμπαν που ετοιμάζουν ο Gunn και ο Safran, όμως σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο χαρακτήρας θα εμφανιστεί στο Superman: Legacy, την πρώτη ταινία του νέου DC Universe. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*