Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jeff Fowler λέει ότι θα λάτρευε να δημιουργήσει μια ταινία Super Smash Bros.

*
Ο Jeff Fowler, σκηνοθέτης των δύο ταινιών Sonic the Hedgehog, λέει ότι θα λάτρευε να δημιουργήσει μια ταινία βασισμένη στο Super Smash Bros., αλλά κάτι τέτοιο πιστεύει ότι είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Συγκεκριμένα, ερωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του, εάν θα ήθελε να σκηνοθετήσει μια ταινία βασισμένη στην γνωστή σειρά fighting της Nintendo, μιας και ο Sonic στα πιο πρόσφατα παιχνίδια Smash Bros είναι playable character.

"Τίποτα δεν θα με έκανε πιο χαρούμενο από το να βάλω όλους τους χαρακτήρες σε ένα battle royale, και να δημιουργήσω ένα τεράστιο σύμπαν Smash Bros. Γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι αυτό θα χρειαζόταν αρκετή δουλειά από τους δικηγόρους λόγω των πνευματικών δικαιωμάτων, πριν αυτό γίνει πραγματικότητα. Το να βάλω τον Mario και τον Sonic να πολεμάνε μεταξύ τους, θα ήταν σίγουρα για όλους κάτι που θα ήθελαν να δούνε", απάντησε ο Fowler.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*