Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jeff Goldblum είναι ο Δίας στη σειρά KAOS του Netflix που επαναπροσδιορίζει την ελληνική μυθολογία (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το teaser trailer της κωμικής σειράς KAOS, η οποία θα επαναπροσδιορίσει την ελληνική μυθολογία σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. Το video παρουσιάζει τον βετεράνο του Jurassic Park Jeff Goldblum ως τον παντοδύναμο Δία, του οποίου η βασιλεία πλησιάζει στο τέλος της. Η σειρά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της το 2024.

«Ο Δίας, ο οποίος απολάμβανε επί μακρόν την ιδιότητά του ως Βασιλιάς των Θεών, δεν απειλήθηκε ποτέ πραγματικά. Μέχρι που ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει μια ρυτίδα στο μέτωπό του. Πιστεύοντας ότι είναι ο προάγγελος μιας αρχαίας προφητείας που προβλέπει την καταστροφή του, αρχίζει να υποφέρει από μια νεύρωση: Ο Δίας πείθεται ότι η πτώση του πλησιάζει. Καθώς η παράνοιά του κυριαρχεί, ο Θεός των Θεών - βλέποντας παντού σημάδια - αρχίζει να αυτοκαταστρέφεται επικίνδυνα. Και εν τέλει έχει δίκιο να ανησυχεί. Ο άλλοτε φίλος του Δία και τώρα φυλακισμένος του, ο Προμηθέας, οργανώνει ένα σχέδιο για να τον καταστρέψει. Στο σχέδιο εμπλέκονται τρεις διαφορετικοί άνθρωποι, οι οποίοι αγνοούν εντελώς την κοσμική τους σημασία ή τον ρόλο που πρέπει να παίξουν για τη σωτηρία του κόσμου. Χωρίς καμία πίεση όμως. (Ίσως λίγη, εντάξει)».


Το Kaos είναι ιδέα, σενάριο και εκτελεστική παραγωγή του Charlie Covell, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το Netflix για την εφηβική κωμωδία The End of the F***ing World. Η σειρά των 10 επεισοδίων περιγράφεται ως μια σύγχρονη επανεκτέλεση της ελληνικής μυθολογίας, εξερευνώντας θέματα σχετικά με την πολιτική των φύλων, την εξουσία και τη ζωή στον Κάτω Κόσμο (αλλά και τον υπόκοσμο). Μαζί με τον Goldblum θα είναι ο Cliff Curtis ως Ποσειδώνας, ο David Thewlis ως Άδης, η Janet McTeer ως Ήρα, ο Killian Scott ως Ορφέας, η Aurora Perrineau ως Riddy, ο Daniel Lawrence Taylor ως Θησέας, ο Nabhaan Rizwan ως Διόνυσος, η Debi Mazar ως Μέδουσα και άλλοι.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*