Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Jeremy Allen White σε συζητήσεις για το ρόλο του Bruce Springsteen στο Deliver Me from Nowhere!

*
Ο σεφ της καρδιάς μας όπως φαίνεται θέλει να γίνει το Αφεντικό στο biopic “Deliver Me from Nowhere”. Σύμφωνα με το Deadline, ο Jeremy Allen–White διεκδικεί τον ρόλο του Bruce Springsteen στην αφηγηματική βιογραφία για τη δημιουργία του άλμπουμ-ορόσημο του μουσικού, Nebraska, του 1982.

Τα νέα καταφθάνουν από διαφορετικές πηγές, καθώς το Variety επίσης επιβεβαίωσε ότι ο Allen White βρίσκεται πλέον σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον εμβληματικό ροκ σταρ.


Πριν ο Springsteen και η E Street Band γίνουν διεθνή φαινόμενα το 1984 με το Born in the U.S.A., το είδωλο από το New Jersey δούλευε πάνω σε κομμάτια για το Nebraska, το έκτο στούντιο άλμπουμ του. Το Nebraska σηματοδότησε μια διαφορετική πλευρά του Springsteen, καθώς ο καλλιτέχνης ηχογράφησε το άλμπουμ, μόνο με τα απολύτως απαραίτητα όργανα και παραγωγή, σε μαγνητόφωνο 4 τροχιών.

Ποιοι συμμετέχουν στη βιογραφική ταινία του Bruce Springsteen;

Ο Scott Cooper (The Pale Blue Eye) επιθυμεί να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει το Deliver Me from Nowhere. Η ταινία αποτελεί διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Warren Zanes του 2023.

Ο Scott Stuber, ο πρώην πρόεδρος των ταινιών Netflix, συνεργάζεται με τον Eric Robinson και την Ellen Goldsmith-Vein της Gotham Group για την παραγωγή του Deliver Me from Nowhere. Επιπλέον, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την A24 για την παραγωγή της ταινίας. Ο Springsteen και ο μάνατζέρ του, Jon Landau, συμμετέχουν «ενεργά» στην παραγωγή.

Ο White γυρίζει αυτή τη στιγμή τις σεζόν 3 και 4 του The Bear. Η ταινία Deliver Me from Nowhere ετοιμάζεται να γυριστεί αυτό το φθινόπωρο στο New Jersey.

Εικόνα: FX/RADiUS-TWC 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*