Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Jim Carrey δήλωσε την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την υποκριτική

*
Ο Jim Carrey ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την υποκριτική, εκτός αν προκύψει ένα εξαιρετικό σενάριο. "Αποσύρομαι. Μιλαω σοβαρά", δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Access Hollywood. Ο Carrey έκανε το παραπάνω σχόλιο όταν κλήθηκε να σχολιάσε τη νέα του ταινία, Sonic the Hedgehog 2. Σημείωσε πως αυτή την εποχή απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή με δραστηριότητες όπως η ζωγραφική. "Έχω αρκετά. Έχω κάνει αρκετά". Όσον αφορά την προοπτική να συνεργαστεί με την Dolly Parton σε ένα biopic για τη ζωή της, όπου η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια της Country επιθυμεί ο Carrey να υποδυθεί τον παρτενέρ της επί σκηνής, Porter Wagoner, ο Carrey φάνηκε να ενθουσιάζεται με την ιδέα, δηλώνοντας πάντοτε πρόθυμος να μιλήσει μαζί της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*