Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Joaquin Phoenix εμφανίζεται ως Napoleon στο trailer της ταινίας του Ridley Scott

Η Sony Pictures Entertainmen δημοσίευσε το πρώτο trailer για την ταινία Napoleon. Στον ρόλο του εμβληματικού Γάλλου αυτοκράτορα ο Joaquin Phoenix. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ridley Scott και το σενάριο έχει γράψει ο David Scarpa. Αφηγείται την άνοδο και την πτώση του Ναπολέοντα, μέσα από το πρίσμα της σχέση του με την αυτοκράτειρα Ζοζεφίνα.

Στο cast μετέχουν επίσης οι: Vanessa Kirby, Tahar Rahim, Ben Miles, Ludivine Sagnier, Matthew Needham, Youssef Kerkour, Phil Cornwell, Ian McNeice, Paul Rhys, Mark Bonnar και John Hollingworth.


"Ο Ναπολέων είναι ένας άνθρωπος που πάντα με γοήτευε", δήλωσε ο Scott στο Deadline. "Ήρθε από το πουθενά για να κυβερνήσει τα πάντα - αλλά όλη την ώρα διεξήγαγε έναν ρομαντικό πόλεμο με τη μοιχαλίδα σύζυγό του Ζοζεφίνα. Κατέκτησε τον κόσμο για να προσπαθήσει να κερδίσει τον έρωτά της, και όταν δεν τα κατάφερε, τον κατέκτησε για να την καταστρέψει, και καταστράφηκε στην προσπάθεια".

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Νομεβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*